Hvad er hypnose finansiering?

Hvis du gerne vil prøve hypnose, men ikke lige kan se, hvor du kan skaffe pengene til det fra, kan det være en idé at læse lidt mere om hypnose finansiering. For det er rent faktisk en mulighed for dig at få finansieret din behandling, hvis du ønsker at prøve hypnose.

Der er mange danskere, der går rundt skavanker og problemer, der kan afhjælpes med hypnose. Men størstedelen af dem får det ikke prøvet af, fordi de enten ikke tror på hypnose, eller fordi de er bange for at spilde deres penge.

Det er en skam, for hypnose har vist sig i rigtig mange tilfælde at være yderst effektivt. Så hvis der en af dem, der går med et problem, som du tror, at hypnose kan afhjælpe, er det en god idé seriøst at overveje det, hvis du endnu ikke har booket en tid til det.

Del din betaling op

Finansiering er til dig, der gerne vil prøve hypnose, men som måske ikke har råd til at betale 1200-1500 kroner her og nu for en times behandling. Med en finansiering får du mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder, og du kan endda vælge at betale af på det i over et år, så du slipper med en lav månedlig udgift i stedet for et kontant beløb på over 1000 kroner her og nu.

Det kan være en fordel at vælge en finansiering af din behandling, hvis du ikke har mange penge at gøre godt med, men hvis godt kan overskue den lave betaling hver måned i et par måneder i stedet for. Hypnose kan ende med at ændre dit liv for altid, så det er virkelig værd at overveje en finansiering, hvis du ellers ikke har råd til at betale for det. Det kan ende med at være en rigtig god investering i din fremtid.

Muligt at lave en aftale direkte med hypnotisøren

Det er ikke sikkert, at du behøver at lave en aftale med en bank eller en låneudbyder for at få en aftale om at kunne betale i mindre bidder. Du kan være så heldig at finde en behandler, der tillader dig at betale for sessionen ad flere omgange. Det er dog en aftale, du selv skal lave med din behandler, og det er ikke altid noget, du kan finde informationer om på deres hjemmeside.

Så det kræver, at du tager din telefon og ringer til behandleren, eller at du tage en snak med vedkommende inden din første behandling. Behandlerne er som regel ikke i pengenød, så du kan være heldig, at han eller hun er villig til at lade dig vente med betalingen eller at dele den op på måske tre-fire girokort i stedet for.

Tag et kviklån

Hvis du ikke kan finde finansieringsmuligheder hos en behandler, kan du også overveje at tage et kviklån til at betale din hypnose med. Der er som regel høje renter på kviklån, men da en behandling kan ende med at få en stor påvirkning af din tilværelse, kan det være penge givet godt ud.

Har du eksempelvis eksamensangst, og skal du til eksamen lige om lidt, er det ikke sikkert, at du har råd til at vente på, at du selv får sparet pengene op. Så bliver du nødt til at lede efter en alternativ betalingsform, og her kan det være den eneste udvej at tage et lån for at kunne betale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.