Betal din hypnose i små bidder

Hvis du gerne vil prøve at blive behandlet med hypnose, er det en rigtig god idé, da det kan være med til at ændre dit liv. Men det kan også være en dyr affære at gå til hypnose behandlinger. Så hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv at betale for disse behandlinger, bør du overveje at få delt din betaling op i mindre bidder.

Ved at gøre dette, skal du nemlig ikke af med alle pengene her og nu. Og det kan være vigtigt for dig, hvis du ikke har så meget råderum i din privatøkonomi, så du bare lige kan hive 1200 kroner ud en eller flere gange om måneden til at blive behandlet for.

Gør det nemmere for dig selv

Ved at få delt din betaling op gør du det nemmere for dig selv at overskue betalingen. Du bestemmer selv, om du vælger at gå ud og låne pengene hos en låneudbyder for så at betale lånet af i rater, eller om du får lavet en aftale med din behandler. Der er flere behandlere, der tilbyder dig at dele betalingen op, så det netop bliver mere overskueligt.

Det er heldigvis både billigere og nemmere at få finde et lille lån på et par tusinde kroner end at skulle have et et boliglån eller et billån, så det burde ikke være noget problem for dig.

Mange mennesker har nemmere ved at skulle betale 300 kroner om måneden over fire måneder end at hive 1200 kroner ud af budgettet på en gang. Så hvis du er en af dem, der godt kan lide mindre betalinger, er det den bedste løsning for dig.

Snak med din behandler om en løsning

Hvis du vælger at tage et lån eller at få en finansiering for at kunne betale din behandling, skal du typisk betale et oprettelsesgebyr og renter af beløbet, hvilket kan gøre det endnu dyrere for dig at gå i behandling for dine problemer eller udfordringer.

Hvis du gerne vil slippe så billigt som muligt, bør du tage en snak med din behandler og høre, om vedkommende er villig til at lade dig betale over flere gange. Som regel slipper for både renter og gebyr på denne måde, da du blot får din regning delt ud på et par girokort, som du så betaler i stedet for. Ikke noget med oprettelsesgebyr eller lignende, som du typisk skal betale for at få et lån.

Brug tid på at finde den rette behandler

Inden du kommer så langt i forløbet, at du skal betale for din behandling, skal du lige finde den rette behandler først. Der findes mange forskellige behandlere, der gør sig i hypnose, så du har et bredt udvalg af muligheder, som du kan vælge imellem. Hvis det med den opdelte betaling er vigtigt for dig, er det en god idé at tage en snak med behandleren og høre om dine muligheder, inden du booker en tid.

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandler du skal vælge, kan det være en god idé at spørge rundt i dit netværk eller at læse anmeldelser på nettet. Du kan også lede efter behandlere, der fokuserer på udvalgte problemer som eksempelvis rygestop eller eksamensangst. Der er nogle, der dykker ned i specifikke emner, mens andre bare gør sig i hypnose generelt.

Hypnose kan være livsændrende

Hypnose kan være med til at ændre dit liv, hvis det viser sig, at du er modtagelig over for behandlingen. Derfor er det også rigtig vigtigt, at du seriøst overvejer det, hvis du ellers ikke har fået bugt med dine problemer og udfordringer på anden vis. Det er for mange mennesker den sidste udvej, men det er typisk også den behandling, der ender med at virke for folk.

Så går du med eksamensangst, har du svært med at kvitte smøgerne, eller lider du af angst, kan det være, at hypnose kan være med til at hjælpe dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.