Så meget koster hypnose

Hvis du aldrig før har prøvet at være i hypnose, kan det være, du er interesseret i at give det et skud. Men hvor meget koster det egentlig at gå til en time hos en hypnotisør? Og kræver det, at du bliver behandlet i flere omgange, eller er det nok at komme hos en hypnotisør en enkelt gang?

Det dykker vi lidt ned i her, hvor vi også kommer med et godt råd til dig, hvis du gerne vil prøve at gå i hypnose, men måske ikke har råd til behandlingen.

Prisen på hypnose

Prisen på en session hos en hypnotisør afhænger naturligvis af, hvem du vælger at gå hos, da hver behandler har sine egne priser. Men som udgangspunkt kan du regne med omkring 1200 kroner for en time hos en hypnotisør.

Flere steder har du dog muligheden for at kunne købe et klippekort, hvor du får adgang til et par sessioner for en lidt lavere pris pr. gang. Det kan eksempelvis være, at den almindelige pris ligger på 1200 kroner, men hvis du køber et klippekort på fem sessioner, slipper du måske med 5.000 kroner, hvilket giver en pris for hver session på 1000 kroner.

Men det er altid en god idé at starte ud med at booke en enkelt session, så du lige kan se behandleren an og finde ud af, om det overhovedet er noget, der har en påvirkning på dig.

Kan kræve flere sessioner

Alt afhængig hvor modtagelig du er over for hypnosen, og afhængig af hvilke problemer du gerne vil have løst, kan det kræve op til flere sessioner. Det er ikke alle, der får bugt med deres udfordringer ved at besøge behandleren en enkelt gang. Så vær forberedt på at du måske skal forbi behandleren to-tre gange, eller måske endda mere, før du kan mærke den ønskede effekt.

Det er heller ikke alle mennesker, der er modtagelige for hypnose, så det er også en god idé at være mentalt forberedt på, at det måske ikke virker for dig. Hvis det er tilfældet, må du jo bare i gang med at prøve nogle andre behandlingsformer.

Sådan får du råd til hypnose

Hvis du ikke har nogle penge, eller hvis du ikke har råd til at kaste 1200 kroner efter en behandling hos en hypnotisør, kan det være værd at overveje at tage et lån for at få råd til det.

Du kan sagtens låne helt ned til få tusinde kroner hos mange låneudbydere, og hvis det nu kan være med til at kurere dig for flyskræk, angst, stress, hjælpe dig med at blive røgfri eller lignende, er det jo penge, der er godt givet ud.

Så overvej at tage et lån for at betale for det, hvis du ikke selv har råd, da det kan være livsændrende for dig at besøge en hypnotisør.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.