Find den rette a-kasse som hypnotisør

Som hypnotisør vil du som regel være selvstændig med din egen praksis. Men det betyder ikke, at du ikke kan være meldt ind i en a-kasse. For det kan du sagtens. Det handler bare om at finde den rette a-kasse, der har fordele for selvstændige, og som tager imod dig med åbne arme. Dem er der heldigvis en del af, så du har et godt udvalg at kunne vælge imellem, når du skal vælge din første a-kasse som selvstændig.

At være hypnotisør adskiller sig ikke nødvendigvis fra mange andre behandlere, der også er selvstændige. Og hvis alle de andre kan finde en a-kasse at være medlem i, og som kan være med til at sikre dig, hvis du en dag skulle få brug for det, hvorfor skulle du så ikke også kunne det?

Flere muligheder at vælge imellem

Der er mange a-kasser, der gør det muligt for selvstændige at være medlem. Og det er en kæmpe fordel, da du jo som regel kan være lige så usikker som selvstændig, som du vil være som ansat. Du ved aldrig, hvornår du har brug for en hjælpende hånd eller for muligheden for at få dagpenge.

Det kan jo være, at du bliver syg og dermed ikke kan behandle i en længere periode. Så er det godt, at du har en a-kasse, som du kan læne dig op ad, og som kan hjælpe dig med at komme igennem din sygdomsperiode, indtil du er klar til at behandle igen.

Der er mange muligheder at vælge imellem, når du skal finde en a-kasse som selvstændig. Det kan eksempelvis være Krifa Erhverv, DANA eller Ase, som alle har en løsning for dig som selvstændig. Herunder er DANA dog den eneste udelukkende a-kasse for selvstændige, mens de andre a-kasser også har afdelinger for lønmodtagere.

Sammenlign og spar penge

Hvis det er vigtigt for dig, at din a-kasse bliver en billig udgiftspost som overhovedet muligt, kan det være en rigtig god idé at bruge lidt tid på at sammenligne dine mange muligheder, så du kan finde frem til den billigste løsning.

Der findes flere hjemmesider, som du kan gøre brug af for at finde frem til den bedste og billigste løsning på få sekunder. Du kan som regel se et overblik over alle a-kasser på disse sider, og ved hjælp af få klik kan du sammenligne priser på dem alle sammen og dermed finde frem til det valg, der vil være billigst for dig.

Men husk nu på, at det ikke bare udelukkende skal komme an på prisen. Hvis du har to a-kasser at vælge imellem, kan det godt være, at den ene er billigere end den anden, men hvis du til gengæld får langt flere fordele ved at være med i den dyre, er det jo værd at overveje, om det virkelig kan svare sig at spare de 40 kroner om måneden, eller hvor meget der nu er tale om.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.