Fodboldklub brugte hypnose på fans til træning

Hvis du er interesseret i hypnose, er du formodentlig også interesseret i denne lille historie, som udspringer sig fra FC Barcelonas officielle bettingpartner, nemlig Betfair, der arrangerede et hypnose event under en af de holdets træningspas forud for deres store kamp mod Real Madrid.

Betfair havde inviteret den verdensberømte hypnotisør Jeff Toussaint med til en træning, hvor mange fans var dukket op for at overvære deres yndlingsspillere, måske endda for første gang nogensinde.

Disse spillere er kæmpe verdensstjerner, og hvis du er fan af FC Barcelona, kender du dem alle sammen – endda på lang afstand. Men det skulle vise sig, at Jeff Toussaint ved hjælp af hypnose kunne forvandle nogle af verdens største stjerner til ukendte ansigter over for en række udvalgte fans, der var mødt op ved træningsbanen den dag.

Kunne ikke kende verdensstjernerne

De udvalgte fans blev ført ind i spillernes omklædningsrum, hvor de mødte Jeff Toussaint for første gang. Her begyndte Toussaint så at hypnotisere de stakkels ofre, og der gik ikke lang tid, før effekten indtraf.

De udvalgte fans blev alle hypnotiseret til ikke at kunne kende de store verdensstjerner, når de efter kort tid kom ind i omklædningsrummet og stod eller satte sig ved siden af de fans, der var blevet hypnotiseret.

Det hele var en del af et fremstød lavet af FC Barcelonas bettingpartner, og som en tak for deres medvirken i eksperimentet, fik de fans, der var blevet underlagt hypnose, billetter til opgøret mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

De fans, der var blevet hypnotiseret, blev da også vækket op igen og fik derefter chancen for at møde spillerne igen, hvor de sagtens kunne kende dem, og hvor de heldigvis bare kunne grine af episoden.

Som hypnose entusiaster er vi glade for at se hypnose blive bredt ud på denne måde, og vi kan kun håbe på, at andre bettingfirmaer finder på lignende fremstød i fremtiden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.