Lån penge til at blive hypnotisør

Hypnotisør er ikke en beskyttet titel, så det kan alle i princippet kalde sig. Men for at kunne behandle folk, kræver det jo stadig, at du kan finde ud af det, og du trods alt ved noget om det, du sidder og laver. Hvis du godt kunne tænke dig at få kurser i hypnose eller at bliver uddannet hypnotisør, er det rent faktisk en mulighed.

Det kan dog koste en del penge at tage en uddannelse i hypnose behandling, så du skal være forberedt på at skulle betale en del penge, før du kommer til at kunne behandle andre mennesker med hypnose.

Så meget koster det at få uddannelse i hypnose

Du kan desværre ikke læse hypnose på en SU støttet uddannelse, så der er tale om egenbetaling, hvis du gerne vil uddanne dig selv til behandler. Prisen på en uddannelse eller et kursus i hypnose afhænger meget af stedet, du vælger at gå til undervisning, men du skal være forberedt på, at det kan løbe op i adskillige tusinde kroner, før du er færdigudlært.

Nogle steder kan du tage et kursus for omkring 12-15.000 kroner, mens du andre steder skal op og betale 25.000 kroner og opefter for at blive uddannet i at kunne behandle med hypnose.

Find det rette lån

Det kan for mange mennesker virke som utroligt mange penge, og derfor er det for nogle også nødvendigt at gå ud og låne sig til pengene. Men selvom det kan virke som en stor og høj udgift, skal du alligevel vælge at se på det som en investering i både dig selv og i fremtiden.

Du kommer nemlig til at kunne håndtere et fag, som kan hjælpe dig med at behandle andre mennesker. Og dette for en timepris på over 1000 kroner i de fleste tilfælde. Åbner du din egen lille praksis, kan du nemt tage over 1000 kroner i timen, og så skal der jo ikke mange behandlinger til for at tjene de 25.000 kroner hjem igen.

Hvis du godt kunne tænke dig at tage en uddannelse i hypnose, men ikke har muligheden for selv at betale de mange tusinde kroner, det koster, bør du sætte dig ned og finde et lån til formålet.

Der er mange forskellige lån, du kan vælge imellem, og hvis du ikke har mulighed for at gå i banken og få lånet, kan du altid gå på nettet og sortere mellem de mange låneudbydere, der efterhånden er på markedet.

Der er endda flere låneudbydere, der tilbyder dig at låne penge uden at skulle nogen former for sikkerhed. Så næsten uanset hvordan det står til rent økonomisk, har du en mulighed for at låne penge til at kunne betale for din uddannelse i hypnose. Og lige så snart du er udlært, er der intet til hinder for, at du går i gang med at behandle dine første klienter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.