3 tips til at opnå dine drømme

3 tips til at opnå dine drømme

Har du en masse drømme om fremtiden, som du gerne vil gøre noget ved, kan det være en god idé at følge de tips, vi kommer med her.

Drøm dig også væk til en dejlig ferie med en Sri Lanka rundrejse.

Skriv dine drømme ned

For det første kan det være en god idé at skrive dine drømme helt konkret ned. Har du flere drømme, er det bare med at tage dem fra en ende af og skrive dem ned punkt for punkt, hvad du helt konkret drømmer om at opnå. Måske har du bare en enkelt drøm, måske har du ti forskellige drømme om fremtiden. Uanset hvad du drømmer om, er der nok gode chancer for at få det til at ske, hvis du bare lægger arbejdet i hver eneste drøm.

Drømmer du om et detox fodbad, finder du det her.

Lav en plan for hver eneste drøm

Så skal du herefter i gang med at lave en udførlig plan for hver eneste drøm. Her kan det være en god idé at kigge på, jamen hvad skal der til for at denne drøm kan gå i opfyldelse. På den måde kan du hele tiden gå et skridt tilbage og sige, hvis det her skal ske, skal det her ske. Og det kan du gøre hele vejen ned til, hvor du befinder dig i dag. På den måde har du lavet en konkret plan for, hvad du bliver nødt til at gøre, hvis drømmen skal blive til noget for dig.

Sæt dig delmål undervejs

Så kan det også være en god idé at sætte dig delmål undervejs, så du har nogle mindre drømme og mål, som du kan gå efter. Drømmer du om at løbe et utlra løb på 100 km, kan det være godt at starte med at kunne løbe 5 eller 10 km. Herefter kan du sigte efter et halvmarathon og så et marathon, indtil du begynder at nærme dig målet på de 100 km. Samme taktik kan du altså sætte ind i alle dine andre planer. Det er godt med delmål undervejs i processen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.