3 råd til nemmere at huske dine drømme

3 råd til nemmere at huske dine drømme

Vil du gerne have nemmere  ved at huske, hvad du drømmer, og har du lige nu svært ved at huske de mange drømme, du kan have i løbet af natten, kommer vi her med et par gode bud på, hvad du kan gøre for at gøre det nemmere for dig selv. Det er altid sjovt at kunne genopfriske, hvad du har drømt i løbet af en nat, og med disse råd bliver det måske en smule nemmere for dig fremover.

Husk at tjekke vinterdæk pris lige her, hvis du snart skal have vinterdæk.

Skriv dine drømme ned

For det første kan det være en rigtig god idé at lægge papir og blyant ved siden af din seng, så du har mulighed for at skrive din drøm ned. Det kan enten være, når du vågner af din drøm midt om natten, eller det kan være lige når du vågner om morgenen, hvor du som regel husker din drøm bedst. Går der bare et par minutter efter, at du er vågnet op, mindsker du chancen for at kunne huske din drøm markant. Så det er godt at være hurtig til at skrive det ned.

Fokuser på din drøm hvis du vågner

Så kan det også være en god idé at fokusere på de billeder fra din drøm, du kan huske klart og tydeligt, hvis du vågner midt om natten. På den måde kan det være, at du falder tilbage i den samme drøm, når du falder i søvn igen, og det kan gøre det nemmere for dig at huske, hvad du har drømt om morgenen, hvis du har drømt videre på den samme drøm, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Det kan hjælpe dig til at forstærke mindet om en drøm.

Gå tidligere i seng

Sidst, men ikke mindst, er der også nogen, der mener, at det kan hjælpe dig at gå tidligere i seng og på den måde ændre dit søvnskema. De mener, at når du ændrer dit søvnskema, kan du øge chancerne for at drømme mere. Og jo mere du drømmer, desto mere er der jo også at huske for dig, når du vågner. Så vil du gerne drømme mere til at starte med, kan du jo prøve dette af. Og så er det jo heller ikke dårligt at komme til at sove en time mere.

Find din Georg Jensen julepynt online her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.