Sådan husker du bedre hvad du drømmer

Sådan husker du bedre hvad du drømmer

Har du ofte svært ved at huske, hvad du drømmer om natten, og vil du gerne blive bedre til at kunne genkalde dine drømme, kan du her blive lidt klogere på, hvad du kan gøre, og hvordan du endda også kan finde ud af, hvad dine drømmer betyder.

Mange har svært ved at huske drømme

Der er mange mennesker verden over, der har svært ved at huske, hvad de drømmer. Drømme kan nemt være ligesom film, du selv deltager i, men når du vågner, kan det for mange være svært at huske meget mere end bitte små brudstykker fra denne film. Selvom det hele er lige der for øjnene af os, mens vi drømmer det, kan der gå fem sekunder, fra vi slår øjnene op, til vi ikke kan huske hoved og hale i det, vi lige har drømt så intenst og indlevende, som var det en spillefilm eller kunst.

Har du svært ved at huske, hvad du drømmer om natten, er der her et lille tip til, hvordan du kan hjælpe dine erindringer på vej.

Skriv ned hvad du har drømt

Det kan nemlig være en rigtig god idé at skrive ned, hvad du har drømt, lige når du vågner. Vågner du midt om natten efter at have drømt, kan du også sagtens skrive det ned der, hvis du husker på det.

Det er jo som regel, lige når vi vågner, at vi bedst kan huske, hvad vi har drømt. Derfor kan det være en rigtig god idé at have noget at skrive med og skrive på lige ved siden af din seng, så du er klar til at notere det ned med det samme. På den måde bliver det meget nemmere at holde fast i dine drømme og huske på, hvad du har drømt.

Hvad betyder dine drømme?

Når du er begyndt at blive bedre til at huske dine drømme, så kan det være, at du gerne vil vide mere om, hvad dine drømme egentlig har af betydning. Mange mennesker er begyndt at interesse sig for drømmetydning, og det er virkelig også et spændende område at have med at gå.

Vi drømmer jo alt sammen noget forskelligt, men der kan alligevel være temaer i drømme, som går igen for os alle sammen. Og alle disse elementer kan du eks. nemt slå op på nettet for at finde en forklaring på, hvad de har af betydning for os.

Er det farligt at drømme for lidt eller for meget?

Det er ikke farligt at drømme hverken lidt eller meget. Men det er dog klart, at du godt kan drømme i sådan et omfang, at det bliver udmattende eller generende for dig. Skaber det gener for dig, kan det være en god idé at søge læge.

Vil du gerne drømme mere, er der flere ting, du kan gøre for at øge mulighederne for det. Hvordan du gør, kan du nemt finde tips og tricks til på nettet, hvis det lyder som noget for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.